Vendekors​/ Adgangsmøller: højeste kvalitet - laveste pris

Hos Passagesikring ApS har vi et bredt udvalg af vendekors også kendt som adgangsmøller eller turnstiles til elektronisk adgangskontrol svømmehaller, sports arenaer, stadiums, fitness centre, forlystelsesparker, museer eller virksomheder, kontakt os for vores særdeles rimelige priser og vi leverer til hele Danmark inkl Grønland og Færøerne.

Vendekorsene betjenes med signal fra kortlæsere, betalingssystemer, stregkodelæsere, møntindkast, RFID læsere eller signal fra betjeningspanel som medleveres.

Vi tilbyder både indendørs og udendørs adgangskontrol

Vi forhandler vendekors, adgangslåger til både indendørs og udendørs montage. De er særdeles robuste og nogle kan monteres udendørs uden halvtag eller lignende afskærmning. 

Vi også automatiske adgangs karruseller i fuld højde .

Vendekorsene har typisk LED statuslys, og de fungerer sammen med alle adgangskontrol/ betalingssystemer, forberedt til signal fra enten betjeningspanel eller berørings fri kortlæser, stregkodelæser, møntindkast, RFID i alle systemer, GSM system til betjening med smartphone eller alm mobiltelefon.  Det er også muligt med en vendekorsmodel, som beholder gæstekortet, når vedkommende går ud. ( de opsamles i skuffe )

De fleste vendekors leveres standard med indbyggede kortlæsere i system Wiegand, som fungerer sammen med næsten alle eksisterende ADK-systemer, eller egne kortlæsere kan benyttes.

Fungerer også med signal fra stregkode læsere, Qr koder kort sagt alle systemer.

Vi er stolte over alle vores sikringsløsninger, som vi leverer i hele Danmark. Vendekorsene leveres oftest til montage af lokal eletriker, der er altid udførlig montagevejledning med, hvis det ønskes kan vores teknikere altid yde assistance.

Vi kan tilbyde vendekors i alle prisklasser, men altid i bedste finish og højeste kvalitet, alle med 5 års fabriksgaranti. Og vi benytter gerne vores lange erfaring til at råde og vejlede om den bedste passagekontrol løsning til deres behov og ønsker. Dermed kan de være sikker på, at I får den bedst mulige løsning.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om vores vendekors og de mange muligheder, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 50515800 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til bth@passagesikring.dk

TTD –3.1

​Vendekors for indendørs montage.

Med stone look top.

LED status lys.

Forberedt for indbygning af kortlæsere.

Passage Sikring Aps

Åderupvej 4, 4700 Næstved

CVR: 34468273

Tlf.: 50515800

E-mail: bth@passagesikring.dk